MERSİN / YENİŞEHİR - Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Okulumuzdaki özel gereksinimi olan, farklı seviyedeki ve yaştaki öğrencilerin bir araya gelerek, geri dönüşüm malzemelerinden çeşitli ürünler tasarlayarak tasarruf konusunda onları bilinçlendirmek, Yaratıcı bakış açıları geliştirmek, kullanılan bütün materyalleri tekrar kullanılabilir hale getirmek, geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak, ekolojik dengeye destek olmak amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda web2 araçları, yaşayarak öğrenmeyi sağlayacak etkinlikler, el becerilerini geliştirecek etkinlikler, grup çalışmaları, yaratıcı düşünme etkinlikleri üzerine planlanmıştır.
Proje, geri dönüşüm sanat ürünlerini Mayıs Ayı içerisinde her ortağın kendi okullarında sergilemeleriyle sonlanacaktır. Türkiye-Ukrayna-Romanya ortaklarıyla birbirinden yaratıcı sanat ürünleriyle başlıyor…Tüm ortaklara başarılar diliyoruz…

Nis

Mrt

Okulumuzda 25 Mart 2024 tarihinde , "İlkokul  Fiziksel Etkinlikler Talimatı" (İFET) kapsamında,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ, İl Milli Eğitim, Müdür Yardımcımız Sayın Fatih BURĞUT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmeddin DİNÇ, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hasan TOPAL, Öğretmenlerimiz  ve öğrenci velilerinin katılımıyla;  okulumuz öğrencileri arasında  "Geleneksel Çocuk Oyunları" düzenlendi.

Mrt

"21 Mart Dünya Down Sendromu" farkındalık gününü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda, okul müdürümüz sayın Uğurcan GÖÇER başkanlığında ikinci dönem " Okul Aile Birliği Genel Kurulu " ve veli toplantısı yapıldı.

Şbt

Yahya Akel Fen Lisesi Öğrencileri “Hep Birlikte Elele” projesi kapsamında okulumuz öğrencilerimiz ile buluştu.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Müdür vekilimiz sayın Baha AKSOY başkanlığında Gerçekleştirildi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile okulumuza Yenişehir İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Necmettin Dinç’ in katılımıyla bir kutlama programı gerçekleştirdik

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder  Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yıl dönümünü  düzenlediğimiz törenlerle saat 09:05 de saygıyla andık. Ruhu şad olsun

Kas

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı “Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını “ 18/10/2023 tarihinde saat 10’da okulumuz yemekhanesinde yaptık. 3 dönemdir Okul Aile Birliği başkanlık görevini özverili çalışmalarla yerine getiren Nurten DEMİR AKSAY’a okul müdürü Uğurcan GÖÇER tarafından plaket sunuldu. Yapılan açık oylama sonucunda Zekiye ERGİN yeni dönemde başkan olarak seçildi.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizle birlikte Codeweek  2023 Haftası Kapsamında Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Kodlama Etkinleri Gerçekleştirdik

Eyl

Okulumuzda ailemize katılan yeni öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliğimizde bir araya geldik.