MERSİN / YENİŞEHİR - Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Eyl

Saat 10:00 da Millî Eğitim Bakanı YUSUF TEKİN, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma döneminin başlaması dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı yayınında öğretmenlere hitap etti ve daha sonra sene başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Haz

2022-2023 sene sonu “Öğretmenler Kurulu  “ toplantısı 15/06/2023 tarihinde yapıldı

Haz

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  mezunları için okul müdürümüz, müdür  yardımcılarımız, öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve velilerimizin  katılımı ile okulumuz bahçesinde  mezuniyet töreni kutlamaları yapıldı.

May

Engelliler Haftası dolayısıyla okulumuz bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Müzik ve halay gösterilerinin ardından alana davet edilen öğrencilerimize asker kınası yakıldı.

May

Farklılık farkındalığın farkında olmaktır , farkındalık yaratmak istiyorsak onların farkında olarak ve empati kurarak engelleri birlikte aşmalıyız.

May

Okulumuz 2. ve 3. Kademe okulu olarak Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan Avrupa Okul Eğitimi Platformunda(ESEP), yürüttüğü çok sayıda başarılı projeler ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülerek eTwinning Okulu olmaya hak kazanmıştır. Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol modeller olarak tanınan ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

II.Dönem Veli Toplantımızı 22/03/2023 tarihinde yaptık. Okul müdürü Uğurcan Göçer’in açılış konuşmasından sonra, rehber öğretmenimiz Çiçek Ertem’in deprem süreci ile ilgili konuşmalarının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Demir Aksayın bilgilendirmeleri eşliğinde toplantı sona erdi.

Mrt

21 Mart Dünya Ormancılık Günü Ve Orman Haftası:  “SEN DE BİR FİDAN DİK” etkinliği kapsamında fidanlarımızı diktik

Mrt

Herhangi bir deprem veya afetlerde  öğrencilerimiz , öğretmenlerimizin ve diğer  personelimizin  neler yapabileceğini,  okulumuzu en kısa süre ve en güvenli şekilde nasıl tahliye edebileceğimizi, okulumuz öğretmenlerinin  afet öncesi, afet anı ve afet sonrasında nasıl davranışlar sergilemesi gerektiğini kapsayan depreme hazırlık ve  tahliye tatbikatını 28.02.2023 Salı günü okulumuzda gerçekleştirdik.

Ock

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem karnelerini aldılar.Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz

Ock