MERSİN / YENİŞEHİR - Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

0(324)3414041
Adres
Gökçebelen Mah. 32. CAD. Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulu No 144 YENİŞEHİR / MERSİN
Vizyon
Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz; * Öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu kabul etsin, * Onlar ve biz kavramı yerine ´Takım Ruhuna´ inansın * Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğunu bilsin, * Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun, * Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını bilsin, * Zamanın önemini kavramış olsun,ve işler tam zamanında olması gerektiği gibi yapılsın.
Misyon
Öğrencilerimizi; kapasiteleri ve yetenekleri ölçüsünde eğiterek, toplumla barışık ve sosyal çevreye uyum sağlamış, kendi işini kendisi yapabilen birer birey olarak yetiştirmektir.
Ders Başlama :09:20 Ders Bitiş :14:40
Merkezi Klima Sistemi
Ulaşım
otoban ve Kipa üzeri 34. caddeden Belediye Otobüsü ve özel araçlarla, Nevit Kodallı caddesi üzeri Batıkent Minübüsleri ve özel araçlarla ,Servis vs ulaşım sağlanır